Instagram Mood board Instagram

Näin asiakkaamme kertovat meistä.

"Olemme erittäin tyytyväisiä projektin sujuvuuteen ja lopputulokseen! Mood boardin henkilökunta on ammattitaitoista ja heidän kanssa on ollut erittäin miellyttävä tehdä yhteistyötä. He pitivät meitä ajan tasalla koko projektin ajan ja aikataulut pitivät prikulleen. He osasivat lukea ajatuksemme, toiveemme ja tavoitteemme ja koostaa nämä todella upeaksi kokonaisuudeksi. Lämmin suositus! "
Laura Mäkelä
Laura Mäkelä
Markkinointikoordiaattori
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
"Mood boardin kanssa tehdyissä projekteissa on välittynyt poikkeuksellinen intohimo lopputulosta kohtaan."
Lauri Hilliaho
Lauri Hilliaho
Chief Marketing Officer
Alpa Knitwear
"Olemme saaneet paljon kiitosta niin asiakkailtamme kuin jälleenmyyjiltämmekin Mood boardin meille toteuttamasta kauniista ja ajattomasta työstä. Mood board saa heti kiinni toiveistamme ja vie ne luovasti suoraan seuraavalle levelille. Työskentely on luotettavaa, itsenäistä ja laadukasta. Vaikka tiedän, että olemme hyvissä käsissä, on lopputulos silti ollut jotakin paljon enemmän, mitä edes uskaltaa toivoa."
Karita Sainio
Karita Sainio
Perustaja
Moi Forest
"Yhteistyö Mood boardin kanssa oli sujuvaa ja yhteinen sävel löytyi nopeasti. Lopputulokseen pystyimme luottamaan jo ensimetreiltä, sillä ote oli alusta asti informatiivistä ja ammattitaitoista. Kumppanit olivat hyvin tavoitettavissa ja vastaukset tulivat aina hyvin nopeasti. Yhteisten palavereiden myötä projekti lähti rullaamaan vaivattomasti kohti haluttua lopputulosta. Työ oli juuri sellainen, jota tavoiteltiin! "
Jussi Rantanen
Jussi Rantanen
Hankejohtaja
Lehto

Ota rennosti yhteyttä, niin katsotaan mitä siitä syntyy.

Maria Linnavirta

Maria Linnavirta

Executive Producer, partner
Yhteydenotot
+358 40 5635 745
maria(at)moodboardi.com