Instagram Mood board Instagram

Konseptoimme, suunnittelemme ja toteutamme. Olemme uuden ajan mainostoimisto.

Mood board

Mood board on uuden ajan mainostoimisto, jossa luovuus, tehokkuus ja toteutus kulkevat käsi kädessä. Ratkomme ongelmia, luomme mielikuvia ja kehitämme erottuvia ratkaisuja. Olemme luotettava kumppani kaiken kokoisiin projekteihin.

 

Myyntiä kasvattavaa markkinointia

Mood board on keskittynyt luomaan vaikuttavaa ja myyntiä kasvattavaa markkinointia. Tulokset puhuvat puolestaan. Visuaalisesti ja sisällöllisesti erottuvat ja tunteisiin vetoavat kokonaisuudet syntyvät alusta loppuun saman katon alla. Mood boardin kantava voima on aito kiinnostus luoda uutta ja onnistua. Tiimimme koostuu kotimaisista ja ulkomaisista alan huipuista. Mood boardin asiakkaina on alusta asti ollut vastuullisia kotimaisia brändejä, joiden kanssa työskentely on osoittautunut erittäin motivoivaksi, hauskaksi ja sisällöltään palkitsevaksi. 

 

Mood boardin perustajien taustat

Vastaavan tuottajan Maria Linnavirran tausta on juridiikan ja rahoituksen alalta ja Mood boardin luova johtaja Jukka Rouhuvirta on työskennellyt mainonnan parissa Suomessa ja ulkomailla yli 20 vuotta – Jukka on palkittu mm. Cannesissa, Epicassa, Golden Drumissa, Voitossa ja Vuoden Huipuissa.

Ota rennosti yhteyttä, niin katsotaan mitä siitä syntyy.

Maria Linnavirta

Maria Linnavirta

Executive Producer, partner
Yhteydenotot
+358 40 5635 745
maria(at)moodboardi.com

Jukka Rouhuvirta

Jukka Rouhuvirta

Creative Director, partner
Showreel / jukkarouhuvirta.com
+358 40 7440 292
jukka(at)moodboardi.com