Instagram Mood board Instagram

Lopputulos ja tulokset ratkaisevat.

Visuaalinen tarinankerronta

Vahvan visuaalisen tarinankerronnan avulla on mahdollista herättää voimakkaita tunteita, jo valmiiksi täyteenahdetussa ja yltäkylläisessä mainosympäristössä. 

Visuaalinen tarinankerronta inspiroi, sitouttaa yleisöä ja herättää tunteita. Sen avulla on mahdollista nostaa brändi kilpailijoiden yläpuolelle. Vaikuttava visuaalinen tarinankerronta auttaa rakentamaan pitkäaikaisen suhteen kohderyhmän kanssa ja varmistaa, että brändi jää mieleen.

Konseptit ja kampanjat

Luomme konseptit ja kampanjat, jotka tavoittavat kohdeyleisösi ja jättävät muistijäljen!

Olemme erikoistuneet tiivistämään ja ymmärtämään asiakkaan brändin ja tuotteen hengen sekä kohderyhmän erityispiirteet – luomme kampanjoita, jotka resonoivat tehokkaasti. Suunnittelemme ja toteutamme monikanavaisia kampanjoita, jotka tuottavat mitattavia tuloksia, lisäävät myyntiä ja takaavat vastinetta käytetyille euroille. 

Brändin rakentaminen ja identiteetti

Tarkkaan mietityn ja pieteetillä toteutetun brändi-identiteetin rakentaminen on ensiarvoisen tärkeää, jotta brändi löytää paikkansa jatkuvasti muuttuvassa maailmassa.

Vahva, erottuva ja brändin arvoja hellästi vaaliva visuaalinen identiteetti on tärkeää nyt, mutta tulevaisuudessa se tulee olemaan elinehto yrityksien menestyksen ja kasvun kannalta. 

Luomme ratkaisuja jotka hellästi vaalivat, vahvistavat ja kehittävät brändisi omaa ääntä ja tarinaa. Menestyvä brändi-identiteetti on enemmän kuin pelkkä logo ja slogan; se heijastaa yrityksen arvoja ja resonoi kohdeyleisössä. Strategiaan kuuluu brändiviestin, äänensävyn ja visuaalisen identiteetin kehittäminen, joka on yhtenäinen kaikissa kanavissa.

 

Sosiaalinen media

Sosiaalisen median aallonharjalla pysyminen on erittäin haastavaa ja aikaavievää.

Suunnittelemme ja toteutamme enemmän kuin pelkkää somesisältöä. Konseptoimme ja suunnittelemme toimivat ja resonoivat sosiaalisen median konseptit ja kampanjat sekä toteutamme sisällöt. Tarvittaessa hoidamme myös sometilien hallinnoinnin. Voitkin siis ulkoistaa sosiaalisen median meille kokonaisuudessaan, avaimet käteen-periaatteella. 

Lyhytvideot

Tarjoamme luovia ja kustannustehokkaita ratkaisuja lyhytvideoiden toteutukseen.

Pystymuotoiset lyhytvideot ovat tulleet välttämättömiksi sosiaalisen median alustoilla, kuten TikTokissa. Olemme erikoistuneet luomaan lyhyitä 9:16-muotoisia videoita, jotka on optimoitu mm. sosiaalisen median alustoille. Ymmärrämme eri alustojen muuttuvat algoritmit ja erityispiirteet ja luomme videoita, jotka resonoivat ja saavat aikaan tuloksia. 

 

Ota rennosti yhteyttä, niin katsotaan mitä siitä syntyy.

Maria Linnavirta

Maria Linnavirta

Executive Producer, partner
Yhteydenotot
+358 40 5635 745
maria(at)moodboardi.com

Jukka Rouhuvirta

Jukka Rouhuvirta

Creative Director, partner
Showreel / jukkarouhuvirta.com
+358 40 7440 292
jukka(at)moodboardi.com